01. octubre 2017 - 9:00 hasta 20:00
Compartirlo en:

Voleu que Catalunya sigui un estat independent en forma de repúb | domingo, 01. octubre 2017

El govern es conjura a oferir totes les garanties i a vetllar per la rectitud del procés de convocatòria, organització i celebració del referèndum. I fa una crida a tots els ciutadans a assumir col·lectivament l’exercici d’un dret inalienable, el dret de les persones de decidir lliurement el futur del seu país.
comentarios
 • Abitassi da Voi voterei Sì ❤️
 • Si us plau, que la nova Catalunya independent no sigui tan lletja com les urnes. Quan acavi tot jo vull una per guardar el trastos i les jogines del nens.
 • Aquest DX intenté tinc un compromiso inaplazable le amb el meu país: assistirè!
 • Hoy termina la campaña del Sí, algunos dirán que no ha habido campaña del No pero debo deciros que muchas gracias porque todas las amenazas judiciales y suposiciones de lo que sería una Catalunya independiente han sido esa campaña del No en el referéndum de este domingo 1 de Octubre de 2017. No he parado de leer barbaridades, que si es el mayor despliegue policial y antidisturbios de la democracia española. ¿Perdona? ¿Desde cuando no hemos hecho manifestaciones totalmente pacíficas y respetuosas? He visto a la policía nacional siendo despedida en su marcha a Catalunya a gritos de "a por ellos" y "a darles de ostias" Si ese es el país que me vendéis os lo regalo. Hoy me levanté con la noticia de que han prohibido la circulación área desde hoy hasta el martes, esa es la mejor manera de esta dictadura de que no se sepa cuál va a ser el nivel de movilización y el de represión de los catalanes. También han habido manifestaciones en Madrid o en el País Vasco a favor del referéndum, a vosotros también gracias, representáis a la España democrática que sé que en alguna parte debe estar. A toda esta vuelta al franquismo, ya tenemos la imagen de las urnas dónde todos los catalanes con derecho a voto que quieran podrán depositar su voto este domingo. Ninguna urna requisada era como esta, así que tranquilos que está todo controlado. No es el referéndum que necesitábamos pero es lo mejor que hemos conseguido. Después de manifestaciones de millones de personas, de tener una mayoría absoluta en el parlamento es lo más parecido a una votación con garantías que tenemos o podremos tener. Es por eso que pido que todos vayamos a votar este 1 de Octubre, que al fin y al cabo un referéndum es legítimo si la gente se lo hace suyo. #1Oct #Referèndum
 • Ja tenim urnes!
 • MOLT IMPORTANT PER AQUEST DIUMENGE. Pensem-hi: De cara a diumenge, crec que és fonamental que fins i tot donada l'excepcionalitat d'aquesta votació, tinguem clar que el que estem fent és un referèndum i no una mani independentista. No ens restem nosaltres mateixos la credibilitat. Fem-ho per nosaltres i pels que ens estaran observant des de fora del país. Per això és molt important que tots actuem com ho faríem en qualsevol altra votació (on no anem cridant consignes ni lluint símbols dels partits que votem). No volem coaccionar ningú, volem que se sentin benvinguts i empesos a participar tant els del sí com els del no com els que vulguin votar en blanc o nul, i que no es vegi com "una cosa només dels independentistes". Volem que tothom voti en llibertat i de forma pacífica. Cap excusa als que ens volen fer aparèixer com a violents o intimidadors. Concretant, la meva recomanació és: fins que no acabi la votació no dur estelades, no cridar independència ni lluir roba o insígnies clarament independentistes. Aquell dia, més que mai un somriure i ser amables i fraternals amb tothom que trobem, encara que no compartim punts de vista. I quan guanyem, celebrem la victòria de forma alegre però generosa, donant la benvinguda a tots els catalans a la nova república! Si compartiu aquest punt de vista, us agrairé que en feu difusió, i si teniu bons contactes directes amb persones dels partits i entitats sobiranistes, o mitjans influents, els animeu a que es facin seva aquesta consigna i en facin difusió massiva.
 • Diumenge botifarrada al colegi, una papereta per una butifarra
 • https://www.facebook.com/carles.costa.71/posts/1117177755080969
 • Una solución para la situación que se vive en #Cataluña #1Oct #Referéndum #España #Política
 • I tan que si que ho vull!!!!#
 • Els gallecs amb el poble de Catalunya 🗳️
 • 🙌🏼 *[ESCOLES OBERTES!]* 🙌🏼 Davant una fiscalia que vol *precintar escoles,* cridem a tothom a sumar-se a la inciativa escolesobertes.eu per obrir la seva escola i defensar el referèndum. 🗳 *QUE NO HI FALTI NINGÚ!* 👫 Defensem junts les escoles! 👭 Defensem la democràcia! 👬 - Crida per la Democràcia -
 • Si el Govern no ha sigut incapaç de predir i dissenyar solucions pels contratemps a l'hora de fer un referendum, ¿com ho farà quan vulgui crear un nou pais? ¿Cuantes coses de les que vindràn no veurà i no serà capaç de trovar solucions? Si arà s'han vist superats , ¿qué pasarà construint un nou pais? Hi som a un pantà i volem posar-s'hi a edificar abans de dreanar. Fins al coll d'aigua acabarem ... i pot ser una mica més. Per ells cap problema tenen les seves mansions i calerons a un lloc bén sec.
 • Me vale madre xD
 • Diumenge 1-O, vota! Decideix si vols que Catalunya esdevingui una república.
 • https://www.facebook.com/dibujadisfruta
 • Si