10. agosto 2020 - 20:30 hasta 21:30
Auditorio Barbera dels Aragonés, Benidorm
Compartirlo en:

La Madeja, Irene de Paz | lunes, 10. agosto 2020

Solo d'equilibri sobre cable entorn de l'art de teixir.La Madeja és un solo d'equilibri sobre cable entorn de l'art de teixir.

La capacitat d'avançar amb els peus lligats, de ballar amb les dificultats, de riure fins plorar. L'acceptació de l'embolic com a forma de vida.

Una proposta delicada sobre l'acceptació de l'embolic com a part de nosaltres, en la qual se'ns mostra que la vida té molts fils dels quals tirar.Premie La Cotxera Cirquera (CIRCADA, Sevilla)

Premi Especial FEINCITA (Tarifa)

Premi del Jurat ARTESCENA (Àvila)

Premi La Cotxera Cirquera (CIRCADA, Sevilla)

Entrada gratuïta. Aforament limitat. Reserva prèvia des del 30 de juliol. Tlfn. 965 89 42 50. Whatsapp 680 55 73 70. email.

Solo de equilibrio sobre cable en torno al arte de tejer.La Madeja es un solo de equilibrio sobre cable en torno al arte de tejer.

La capacidad de avanzar con los pies atados, de bailar con las dificultades, de reirse hasta del llanto. La aceptación del enredo como forma de vida.

Una propuesta delicada sobre la aceptación del enredo como parte de nosotros, en la que se nos muestra que la vida tiene muchos hilos de los que tirar.Premio La Cochera Cirquera (CIRCADA, Sevilla)

Premio Especial FEINCITA (Tarifa)

Premio del Jurado ARTESCENA (Ávila)

Premio La Cochera Cirquera (CIRCADA, Sevilla) Entrada gratuita. Aforo limitado. Reserva previa de localidades desde el 30 de julio. Teléfono 965 89 42 50. Whatsapp 680 55 73 70. email.